رئیس جمهور با شعار وفاق ملی بر ضرورت استفاده از مزیت های علمی کشور تاکید کرد

محمدرضا طورانی استاد دانشگاه و آینده پژوه روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار سیاسی ایرنا، توسعه مراکز آموزش عالی در 3 حوزه مغزافزار، نرم افزار و سخت افزار را امری ضروری برشمرد و گفت: با ظهور دنیای پسا هوش مصنوعی، اهمیت خودباوری و خوداتکایی در مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور در راستای شناسایی نیازها، مقتضیات، جایگاه و چشم انداز اهداف بالادستی کشور از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

محمدرضا طورانی استاد دانشگاه و آینده پژوه روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار سیاسی ایرنا ، توسعه مراکز آموزش عالی در 3 حوزه مغزافزار، نرم افزار و سخت افزار را امری ضروری برشمرد و گفت: با ظهور دنیای پسا هوش مصنوعی، اهمیت خودباوری و خوداتکایی در مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور در راستای شناسایی نیازها، مقتضیات، جایگاه و چشم انداز اهداف بالادستی کشور از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

وی با اشاره به سخنان روز گذشته رئیس جمهور در مراسم آغاز سال تحصیلی مراکز دانشگاهی کشور در دانشگاه تهران اظهار داشت: پزشکیان به خوبی سازوکار و راهکار دستیابی کشور به قلل رفیع علم و دانش را ترسیم کرد. ایشان ضمن تأکید بر تجهیز مراکز علمی کشور به فناوری های نوین، به ارج نهادن به نخبگانی که در کشور مانده اند اشاره کرد.

طورانی تصریح کرد: زبده گزینی علمی از مسیر نیروی انسانی متخصص و متعهد محقق می شود، این فرآیند ضمن نگاه علمی به توانمندی های پژوهشی کشور قطعا به تبادلات علمی با اقطاب علمی دنیا نیز نگاه مثبتی دارد که رئیس جمهوری به این مهم نیز اشاره داست. نگاه هم افزایی و افزایش روابط میان بخشی و فرابخشی باپیوست عدالت و توزیع عادلانه امکانات و فرصت ها زمینه ساز افزایش کارآیی و بهره آوری خواهد بود که باعث ارتقاء معدل امید علمی می شود.

وی افزود: پزشکیان با شعار «وفاق ملی» و از درون دانشگاه، به خوبی ضرورت استفاده از مزیت نسبی علمی مناطق مختلف کشور را شناسایی و با هدف توسعه پایدار و متوازن، دانشگاه ها را مخاطب خود قرار داده است. در این بین غوغاسالاری، سم مهلک توسعه علمی است و سعه صدر و نگاه منافع ملی ضروری ترین پیش نیاز می باشد.

این استاد دانشگاه بیان کرد: رئیس جمهور در ضمن به اهمیت توجه به کارگاه های تخصصی و آموزش های عملی و حرفه ای همراه با مسائل نظری اشاره ای ویژه داشت. شایان ذکر است ساماندهی و جهت دهی کاربردی به عناوین و سوژه های پایان نامه ها و رساله های تحصیلات تکمیلی جهت حل نیازها و مشکلات واقعی جامعه از ضروریات علمی کشور می باشد.

وی با بیان این که در حوز نرم افزار نیز باید به سمت تربیت آینده پژوهانی حرکت کنیم که فضای دهه های آینده کشور را طراحی، ترسیم و آسیب شناسی کنند، تأکید کرد: سرمایه گذاری بر روی نیروی انسانی در دانشگاه ها هزینه نیست، بلکه نگاهی هوشمندانه و زیرکانه در عرصه رقابت علمی جهانی است ـ

به گزارش ایرنا، رئیس جمهور شنبه 21 مهر در مراسم آغاز سال تحصیلی دانشگاه ها در دانشگاه تهران حاضر شد و در جمع اساتید و دانشجویان گفت: آنچه که ما به دنبال آن هستیم و از دانشجویان و اساتید انتظار داریم، حل مشکلات و گره هایی است که در جامعه داریم؛ کسی که ذهن خلاقی دارد، توانمند است و انگیزه دارد و دلش می خواهد ایران را به عزت برساند، چشم انداز مورد تاکید رهبری مبنی بر اول شدن ایران در منطقه را می تواند با تلاش و کوشش امکان پذیر کند.

نظرات

captcha